Tuesday, July 5, 2005

..unfortunately..but..

eemm.. penat2 buat tengok2 hilang..
Hari tu ingatkan boleh letakkan post berkenaan 'panduan buat para suami+isteri @ bakal suami+isteri'..
Save dlm komputer rumah. Lepas tu lebih kurang seminggu lebih komputer masuk 'workshop'. Bila siap, ingatkan semuanya ok, tapi cari2 file tak jumpa.. Alamak!..banyak juga file lain yang hilang.. kichiwanya..!! :(
Oleh yang demikian, tak taulah bila pulak boleh siapkan.. insyaAllah kalau ada rezeki..kalau tak, kita belajar "behind the screen" la no..
Anyway, msg to salsabila:
"Akak, Alhamdulillah..'humaira' sudah muncul! Syukur bila dpt tengok hasil depan mata.. Puas hati!..tp tak taulah akak suka ke tak..harap suka la yee..( suka tak suka pun kena bagi suka jugak!..)" ;)

4 comments:

Anonymous said...

Waa..bestnyer..
Alhamdulillah. Tahniah. Erm, nampakya dina boleh teruskan dengan Humaira' versi ke 2!

~salsabila~

dinaluzriq said...

errk..humaira v2?? herrmm..wallahua'alam la kak..yg ni pun..'jenuh' jugak nak siapkan..tp alhamdulillah..

nnti sy bg special punya utk akak ye!..

ibn fadhli said...

humaira..??

Anonymous said...

Where did you find it? Interesting read video editing schools