Sunday, May 15, 2005

Alhamdulillah...

yea..yea..dah dapat anak menakan!!.. ;)

Alhamdulillah..13 mei 2005 lps, jam 2.30 am, kakak dinaluzriq (kak anis) selamat melahirkan seorg bayi lelaki di hospital Kangar, Perlis.. sekarang dah balik A/S.. Syukur segalanya berjalan lancar.. masa dpt msg dia, dinaluzriq kt iium..eemm..i was so excited!..Ya la..first anak menakan (anak saudara) la katakanla.. tak sabar nak tengok.. :)

Image hosted by Photobucket.com

dinaluzriq terpaksa drop dr ambik sem3 ni sbb nak jaga diorang ni la..kesian pulak kat mak dinaluzriq, takkan dah berpenat kat sekolah, lps tu nak jaga diaorg pulak..so, terpaksa berkorbanlah..walaupun banyak perkara yg perlu di settlekan di iium, Rasa serba salah tu ada jugak..Namun Aulawiyat dinaluzriq adalah dirumah.. (dinaluzriq mintak maaf bnyk2 kpd org2 yg berkenaan, sbb mungkin sbb dinaluzriq, ada org2 yg rasa terbeban..barakallahufikum..)..Anyway, tak pa..boleh la dinaluzriq belajar belajar skit apa2 yg patut kan.. :)

so, tak taulah 'rumah' dinaluzriq nie (my blog) akan sentiasa terjaga ataupun tidak..tengoklah keadaannya mcm mana nnti..


p/s: Shukran jazilan for the tazkirahs, comments..and everything.. see ya!..

Image hosted by Photobucket.com





2 comments:

wardatulmawaddah said...

A'kum w.b.t
tahniah mar...dpt jugak akhirny anak sedara... ha,blajo lah ape2 yg patut ye...mane tau kan... syg kn baby tue utk akak ek...erm...mesti comel mcm mak sedara dia gak....

Israd said...

Assalamualaikum

tak sangka ada pelajar blogging di iium ni (saya baru nak mula). alhamdulillah dan tahniah atas anak sedara yang baru dikurnia Allah.

belajar rajin2 dan moga2 berjaya dalam karier kelak