Saturday, May 10, 2014

Share and Win Contest!Share and Win Contest!

ASSALAMUALAIKUM WBT! 

Baru-baru ini ada presentation dari student saya (di dalam Bahasa Arab, untuk level 3). Pelajar saya ini buat tentang “Usrati (My Family)”. Saya agak terkejut dengan bilangan adik beradiknya seramai 12 orang! Ibunya seorang SURIRUMAH.

Di dalam akhbar utusan (Jumaat, 9/5/2014) pula ada kisah keluarga seorang ibu dengan bilangan anaknya seramai 14 orang! Ibu ini pula seorang ibu yang BERKERJAYA!.

Subhanallah!. Kagum saya. Hmm sepatutnya para ibu inilah yang tampil berkongsi bagaimana menjadi Super Woman kan? Hehe

Terima Kasih IBU! Kerana jasa dan pengorbananmu kami adalah kami sekarang..Alhamdulillah..Semoga Allah merahmatimu sentiasa dan memberimu sebaik-baik ganjaran di Syurga...

Sebenarnya seorang ibu itu, samada beliau adalah surirumah atau seorang yang berkerjaya, walau berapa pun bilangan anaknya, mereka akan bertemu pada satu titik pertemuan yang sama.

Ha, maka titik pertemuan dan cara mereka mengurus kehidupan kerjaya dan rumahtangga itulah yang telah saya kongsikan di dalam buku “Super Woman” (PTS). Alhamdulillah, saya telah rangkumkan semua pengalaman dan perkongsian mereka. Insya Allah ada kebaikannya untuk semua. :)

Belum dapat dan baca buku ini? 

Ingin mendapatkan Buku SUPER WOMAN secara PERCUMA dari PENULIS?

Jadi, Jangan lepaskan peluang ini!!.

Sempena dengan sambutan Mother's Day pada 11 Mei 2014 ini, dan Teacher’s Day pada 16 Mei 2014, (walaupun sebenarnya setiap hari itu adalah hari ibu dan perlu kita raikan dan hargai mereka) saya dengan gembiranya ingin menghadiahkan buku SUPER WOMAN kepada mereka yang terpilih.

 “Ya, Ibu ibarat sebuah sekolah untuk anaknya”...

Syarat-syaratnya senang sahaja:

  • Sila LIKE page “SUPER WOMAN: Super di Dunia, Super di Akhirat”: https://www.facebook.com/pages/Super-Women-Super-Di-Dunia-Super-Di-Akhirat/115592885168176?ref=hl
  • SHARE status ini (dari page Super Woman) pada butang PUBLIC.
  • Tuliskan caption yang KREATIF dan MENARIK tentang, “SUPER WOMAN = SUPER MOM”.


Siapa boleh sertai? Dan Bila tarikh penyertaannya?

Terbuka kepada sesiapa sahaja. Untuk diri sendiri, untuk dihadiahkan kepada isteri, guru, ibu, rakan, bakal isteri,...

Tarikh penyertaan: 10 May 2011 sehingga 16 Mei 2014  :)

Pemenang akan diumumkan di page tersebut dan hadiah akan di pos.

Selamat Mencuba! Wassalam...

No comments: