Thursday, October 15, 2009

Happy Birthday Uways Sayang!!!..2 Tahun

Alhamdulillah hari ini 15 Oktober 2009 genap umur Uways 2 tahun Masihi (3 Syawal kalendar tahun Hijrah).

Macam-macam gelagat dan ragam yang tak terlayan Abi Ummi..

Yang bestnya Uways akan defend Ummi kalau Abi “merepek” pada Ummi. Anak sulung lelakilah katakan..Uways “merepek” balik pada Abi..Hehehe..

Semoga Uways terus membesar menjadi anak Soleh, Pintar, Cemerlang Dunia dan Akhirat. Ameen..



Di kesempatan ini, kami ingin mengucapkan Tahniah kepada sahabat saya Nurulhidayah bt Nuruddin dan suami Mohd Shafiq Kassim atas kelahiran putera sulung mereka pagi ini. Rupa-rupanya dia nak keluar sama tarikh dengan Abg.Uways.. Semoga menjadi anak Soleh penyejuk mata ibu ayah.

6 comments:

Ummu Auni Afif said...

salam...nanti upload la gambar pergi umrah..

akak nampak mar atas pentas hari tu (masa konvo), tapi segan nak pergi tegur..

Boo-lah said...

Selamat Hari Lahir Uways.. k.m. tukar no hp ka saya send sms hr tu xdeliverd.. pakcik boolah tringin sgt nk pi jumpa uways..

Naz-Segalanya disini said...

terlambat nak wish salam eid miilad buat uways..apa nama baby boy dayah mar?

nurfatmah nabilah kamarulzaman said...

salam ziarah cg.

hehe, baru jumpa uways tadi kat jusco. rindu dah rse dgn kecomelannya~ moga menjadi anak yang soleh ye uways. :)

dinaluzriq said...

slm ummu auni, i.Allah nnti sy letak gmbar umrah etc..

boolah: a'ah dah tukar no lama dah..maila jmpa dia...

dinaluzriq said...

tq naz..xpe..nama bb dayah muhammad fathi..


a'ah lama xjumpa fatma nabilah..i.Allah anak soleh... :)